My Corner Μαγειρική

To Cubano δεν είναι απλά ένα σάντουιτς!

Στα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900, το ταξίδι μεταξύ Κούβας και Φλόριντα ήταν εύκολο, ειδικά από το Key West και την Τάμπα. Εκατοντάδες Κουβανοί πηγαινοερχόντουσαν για δουλειά, επίσκεψη σε συγγενείς ή ακόμη και για διασκέδαση. Η διαρκής και μη ελεγχόμενη μετακίνησή τους έφερνε μαζί και κάποιες από τις απολαύσεις της νησιωτικής χώρας. Πέρα από τα πούρα και τα ρούμια, έφτασε στις ΗΠΑ και το περίφημο κουβανέζικο γλυκό ψωμί, το οποίο σύντομα έγινε η βάση για ένα από τα πιο πληθωρικά σάντουιτς που φτιάχτηκαν ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο