Διασκέδαση Ταξίδια

Kefalosbay residence: Ένας παράδεισος στην Κω!

Το νησί της Κω κάθε χρόνο φιλοξενεί στα καταγάλανα νερά του και στις ατελείωτες παραλίες του,  χιλιάδες τουρίστες έτοιμους να απολαύσουν  τις διακοπές τους ,έτοιμους ,να εξερευνήσουν κάθε σπιθαμή του νησιού και να δεχτούν την ατελείωτη Ελληνική φιλοξενία.

Εκεί στην άκρη του νησιού, στο χωριό της Κεφάλου βρίσκεται μία όαση ,ένας μικρός  παράδεισος! Το Κefalosbay residence! Ένα καταπληκτικό περιβάλλον σε υψόμετρο 100 μέτρων πάνω από την θάλασσα, με θέα τον κόλπο της Κεφάλου και την Νίσυρο ! Το Kefalosbay residence βρίσκεται στη μέση ενός πανέμορφου κήπου 5000 τετραγωνικών μέτρων ,με περισσότερα από 200 φυτά , χωρισμένο σε 3 επίπεδα. Από αυτή την πανέμορφη κατοικία δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά η πισίνα με θέα τον κόλπο της Κεφάλου η οποία δένει αρμονικά με όλο το περιβάλλον!

Αυτό το αριστούργημα που σας περιγράφω το έφτιαξαν χρόνο με το χρόνο , με αποκλειστικά προσωπική τους δουλειά και μεράκι οι δύο ιδιοκτήτες του Κefalosbay residence ο Κώστας και ο Lyonel! Δύο εξαιρετικά άτομα που κάθε καλοκαίρι είναι εκεί δίπλα στους φιλοξενούμενους τους  έτοιμοι να τους προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες! Τέλος δε θα μπορούσα να μη σας πω με μεγάλη χαρά ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κefalosbay residence κερδίζει τη σπουδαιότερη επιβράβευση του Tripadvisor το Certificate of Excellence!

Απολαύστε το!

Kefalosbay-Residence-photos-Room

Kefalosbay-Residence-photos-Room (1)

Kefalosbay-Residence-photos-Room (2)

Kefalosbay-Residence-photos-Room (3)

Kefalosbay-Residence-photos-Room (4)

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου