Διασκέδαση Έξοδος

Food stories #2: Τρία νέα εστιατόρια της πόλης που αγαπώ να πηγαίνω (και να ξαναπηγαίνω)!

Για το 2ο post αυτής της γαστρονομικής στήλης, αποφάσισα να σε στείλω να φας έξω. Οκτώβρης είναι, ζέστη έχει. Ζήσ’το.

Επιλέγω 3 εστιατόρια που δεν τα συνδέει απολύτως τίποτα. Καμία κοινή θεματική. Τα επιλέγω γιατί είναι μαγαζιά που ξαναπηγαίνω με τον ίδιο ενθουσιασμό. Κάθε φορά.

Gargaretta στο Κουκάκι

Θα ξεκινήσω πρώτα από το πόσο πολύ αγαπούσα την Γαργαρέττα, πριν δώσει το όνομα της στο ομώνυμο πλέον εστιατόριο. Την αγαπώ από όταν ήμουν φοιτητής και έψαχνα σπίτι στο Κουκάκι. Στην ουσία είναι μια mini συνοικία μέσα στο Κουκάκι το οποίο είναι ήδη μια από τις πιο mini περιοχές του κέντρου. Ίσως να την έχεις ακουστά από την ομώνυμη στάση λεωφορείου.

Στο προκείμενο όμως: οι ιδιοκτήτες του ιστορικού ξενοδοχείου Ηρώδειο αγόρασαν την επιχείρηση με φωτιστικά και αντίκες ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, στον αριθμό 1 της Ροβέρτου Γκάλλι. Τους πήρε αρκετούς μήνες για να του δώσουν τη μορφή και το ύφος που έχει σήμερα καταφέροντας όμως να χτίσουν ένα μοντέρνο bistrot με ελληνικό DNA.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο