Mama's Blog My Corner Ενδιαφέροντα

Τα ζώδια της εβδομάδας (30/4-6/5/2017)

Ο Ερμής αρχίζει πλέον να κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό για όλους. Όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά και αυτό είναι ακόμη πιο ανακουφιστικό. Για όλους.

Κριός

Με το που μπήκε ο Μάιος, γίνεται αμέσως αισθητή η αλλαγή: ο Ερμής αρχίζει να κινείται ορθόδρομα από τις 3 και, επειδή βρίσκεται στο ζώδιό σου η ανακούφιση είναι μεγάλη. Από εκεί που είχες λοιπόν αυτό το ζήτημα, του Ερμή να πηγαίνει προς τα πίσω, τώρα όχι μόνο δεν το έχεις, αλλά έχεις και την Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει εσωτερική γαλήνη, ισορροπία, κατά μία έννοια “ξεκούραση”, έπειτα από τις δυσκολίες και σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και στην επικοινωνία που είχες τον Απρίλιο. Μια και μιλάμε για επικοινωνία, να πούμε βέβαια ότι ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτήν και ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Συγκρατήσου όμως, αυτή την περίοδο είναι ακόμη εύθραυστες οι σχέσεις.

Υ.Γ. Και αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια νέα για τα οικονομικά σου που να σε χαροποιήσουν.

Ταύρος

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα, είναι μεγάλη υπόθεση αυτό, γιατί ο Απρίλιος ήταν ένας πολύ κουραστικός μήνας και τώρα αλλάζει εντελώς το σκηνικό. Στο ίδιο σημείο με τον Ερμή βρίσκεται και η Αφροδίτη και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι από τους πλανήτες που μπορούν να κάνουν ο πρώτος τη σκέψη σου πιο λογική και η δεύτερη το συναίσθημά σου πιο θετικό. Όσο βρίσκεται ο Άρης στους Διδύμους πρέπει να είσαι προγραμματισμένος με τα οικονομικά σου και να προσπαθείς και για αυτά, να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός ή να επιχειρήσεις να θέσεις κάποια σχέδιά σου σε εφαρμογή. Όπως και να έχει, η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε ανανεώνει, να φέρνει νέα ξεκινήματα και να σε κάνει να αισιοδοξείς για το μέλλον.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής, θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 3, κάτι που θα βιώσεις ως απόλυτα ανακουφιστικό. Δεν θα υπάρχει δηλαδή αυτή η πίεση που υπήρχε κατά τον Απρίλιο, να ασχολείσαι, χωρίς να έχεις και ιδιαίτερη ενέργεια, με ένα ατελείωτο πρότζεκτ για παράδειγμα ή με διάφορες εκκρεμότητες που ξεφύτρωναν από το παρελθόν. Τώρα οι ρυθμοί αρχίζουν να είναι κανονικοί προς γρήγοροι, γιατί μην ξεχνάμε ότι έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου – ό, τι πρέπει για να γίνεις απόλυτα διεκδικητικός και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Το ενδιαφέρον όμως είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στην κοινωνική σου ζωή, στη δικτύωσή σου, στους φίλους και στις παρέες και οι εξελίξεις μπορούν να είναι αφάνταστα ευχάριστες σε αυτούς τους τομείς.

Καρκίνος

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα και θα απαλλαγούμε από καθυστερήσεις, αναβολές, μειωμένη ενέργεια και πίεση ταυτόχρονα. Η ανακούφιση που θα νιώσεις θα εστιαστεί κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, γιατί εκεί βρίσκεται ο Ερμής, μαζί με την Αφροδίτη. Έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της επιβράβευσης, λοιπόν και αυτή η στιγμή θα μπορούσε να είναι ο Μάιος. Συνέχισε τις προσπάθειες βέβαια, τώρα που αστρολογικά τα πράγματα είναι καλύτερα, αυτές θα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα κάπως δύσκολο σημείο, μπορεί να φέρνει διάφορα ψυχολογικά προς τα έξω, να νιώθεις ότι η ενέργειά σου παραμένει μειωμένη και ότι μερικές φορές τείνεις προς την εξάντληση. Αν το διαχειριστείς σωστά όλο αυτό, και ξεκουράζεσαι επαρκώς, τρέφεσαι σωστά και ζεις και εκτός γραφείου – σπιτιού, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Λέων

Η ιστορία με τον ανάδρομο Ερμή τελειώνει επιτέλους στις 3, θέλει σίγουρα λίγες μέρες για να πάρει μπροστά η κατάσταση, αλλά όπως και να έχει, η διαφορά είναι ήδη αισθητή. Στο ίδιο σημείο με τον Ερμή βρίσκεται και η Αφροδίτη και κατά κάποιο τρόπο αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω σε έναν τομέα, βλέπεις μια κατάσταση με διαφορετικό τρόπο, διευρύνονται οι ορίζοντές σου. Η περίοδος που πέρασε με όλους τους ανάδρομους μαζί, μιλάμε κυρίως για τον Απρίλιο, ήταν μια δύσκολη φάση, που όμως σίγουρα σε έμαθε κάποια πράγματα. Αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου, προώθησε τα σχέδιά σου, δημιούργησε νέα, ασχολήσου με την επαγγελματική σου ζωή όσο μπορείς. Αν θέλεις να βρεις πελάτες, συνεργάτες, δουλειά, κάνε κάποιες προσπάθειες αυτή τη βδομάδα.

Παρθένος

Ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα στον Κριό, μια στιγμή που όλοι περιμέναμε, αλλά ιδιαίτερα εσύ και οι Δίδυμοι που ο Ερμής είναι και κυβερνήτης σας και που πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι όταν κινείται ανάδρομα, όλοι οι τομείς “κινούνται ανάδρομα” και όχι μόνο ένας. Βέβαια, είχε και τα καλά του, αν και πολύ κουραστικός. Για παράδειγμα επέστρεψαν άνθρωποι από το παρελθόν, έκανες μια επανεξέταση σε διάφορες καταστάσεις, ίσως έκανες και επαναδιαπραγματεύσεις. Γενικά κατά τους ανάδρομους κλείνουμε και εκκρεμότητες και αυτό είναι από τα πολύ θετικά τους. Τώρα όμως κοιτάς μπροστά, και το κυριότερο, νιώθεις περισσότερη ενέργεια και περισσότερο ξεκούραστος. Τα οικονομικά σου έχουν ενδιαφέρον πάντως αυτή την περίοδο και ίσως ανοίξει ένας δρόμος σε μια συμφωνία, ρύθμιση ή διαπραγμάτευση. Αυτή την περίοδο ένα ταξίδι είναι πιθανό όπως και μια αίσθηση ότι εγκαταλείπεις έναν παλιό τρόπο ζωής ή μια συνήθεια με στόχο να ξαναγεννηθείς.

Ζυγός

Ο Ερμής αρχίζει πλέον να κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι εξαιρετικά ανακουφιστικό για όλους. Βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου οπότε τη διαφορά θα τη νιώσεις κυρίως στην επικοινωνία στις σχέσεις σου, στη συντροφική σου ζωή και στις συνεργασίες. Και η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το σημείο, οπότε ξαφνικά μέσα στον Μάιο η κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο, η συμπόρευση με τους άλλους γίνεται πάλι εφικτή και σου προσφέρει ξανά ευχαρίστηση. Τώρα είναι και ευκαιρία να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο. Η Αφροδίτη βέβαια σε αυτό το σημείο σημαίνει και ότι το έδαφος είναι γόνιμο να γίνει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία να εξελιχτεί σε κάτι διαφορετικό ή να ξεκαθαριστεί μια σχέση ήδη υπάρχουσα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό από μόνο του κάνει τεράστια διαφορά. Και ως ανάδρομος βέβαια βοήθησε πολύ, ίσως σου έδωσε το περιθώριο να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν, να σκεφτείς τι θέλεις να κρατήσεις, να επαναφέρεις ή να αλλάξεις ή και να αφήσεις να φύγει. Όλη αυτή η διαδικασία τώρα θα δείξει τα αποτελέσματά της, που και περισσότερη ενέργεια θα έχεις και οι ρυθμοί θα είναι κανονικοί. Και ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στον οίκο της εργασίας και στοχεύουν εκεί, στο να προχωρήσει ένα επαγγελματικό εγχείρημα, αλλά και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, της εμφάνισης και της υγείας. Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα αν θέλεις, τον τρόπο που ζεις, τις συνήθειές σου, την εμφάνισή σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες εξακολουθεί να ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες και συντροφικότητα και μπορεί να φέρει και ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί κάποιες φορές να ήταν δύσκολος, αλλά είχε και ενδιαφέρον, μπορεί να έφερε πρόσωπα από το παρελθόν και να σε έκανε να επανεξετάσεις και τη στάση σου απέναντι σε διάφορα ζητήματα, ειδικά σχέσεων, συναισθηματικά και συνεργασιών. Από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα και η κατάσταση πλέον θα αλλάξει, οι ρυθμοί θα είναι γρηγορότεροι, οι παρεξηγήσεις θα μπορούν να λυθούν, οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν. Ο Ερμής, λοιπόν, βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την Αφροδίτη, και αυτό είναι ο πέμπτος οίκος σου του έρωτα και του πάθους. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη σε ένα τέτοιο σημείο μπορεί να φέρει έναν έρωτα, ένα δημιουργικό έργο, γενικότερα να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Και με τον Κρόνο τι κάνω θα μου πεις. Ανάδρομος είναι αυτός και λίγο πεσμένος, οπότε μην σε νοιάζει και τόσο. Πάντα όμως να είσαι συνεπής και υπεύθυνος (και στα συναισθηματικά). Έχεις και τον Άρη στο απέναντί σου ζώδιο να σε γεμίζει απίστευτη γοητεία και να σε κάνει να μαγνητίζεις τους άλλους. Βέβαια ο Άρης μπορεί να φέρει και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά μπορείς να τις αποφύγεις με δεξιοτεχνία.

Αιγόκερως

Ο Ερμής από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα και οι ρυθμοί θα είναι πάλι κανονικοί, η ταλαιπωρία με τις καθυστερήσεις και τις παρεξηγήσεις θα τελειώνει και θα είσαι και καλύτερα μέσα σου, συναισθηματικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον Ερμή, στον τέταρτο οίκο σου, και από εκεί επηρεάζει με τον θετικότερο τρόπο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Μπορεί να έχεις όλο τον μήνα πίεση με τη δουλειά, ένα έργο συγκεκριμένο για παράδειγμα που να πρέπει να ολοκληρωθεί και να σε τρέχει αρκετά. Έχε υπόψη σου ότι αν είσαι καλά οργανωμένος και προγραμματισμένος δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Και μια καλή οργάνωση περιλαμβάνει προφανώς και ώρες που ΔΕΝ δουλεύεις και κατά τις οποίες βέβαια ΔΕΝ σκέφτεσαι τη δουλειά.

Υ.Γ. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες είναι μια από τις πιο ερωτικές της χρονιάς, βλέπεις λοιπόν ότι αξίζει να ζεις και εκτός γραφείου και σπιτιού.

Υδροχόος

Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 3 και ακόμη και αν αυτό δεν λύνει όλα σου τα θέματα, είναι τόσο ανακουφιστικό, όσο δεν φαντάζεσαι. Άσε που λύνει και πολλά κιόλας, γιατί μάλλον δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που η επικοινωνία ήταν δύσκολη, που έγιναν ενδεχομένως παρεξηγήσεις ή που έμοιαζε σαν να πρέπει να περιμένεις αιώνες για την παραμικρή εξέλιξη. Τώρα μπορούν κάποια πράγματα να ξανασυζητηθούν σε άλλη βάση και με περισσότερη κατανόηση και προς τον εαυτό σου και προς τον άλλον. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον Ερμή και εκτός από καλύτερη επικοινωνία, μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες ή και μια συμφωνία. Ο Άρης όλο τον μήνα θα ξυπνήσει φουλ τον ερωτικό Υδροχόο που έχεις μέσα σου, όχι πως τον πολυκρύβεις, αλλά τώρα θα έχει τον αμάζευτο.

Ιχθύες

Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα πλέον και αυτό από μόνο του είναι ανακουφιστικό για τους γνωστούς λόγους (οι ρυθμοί θα είναι κανονικοί, οι παρεξηγήσεις θα μειωθούν, οι υπολογιστές δεν θα σβήνουν αναπάντεχα) αλλά και για έναν ακόμη λόγο, ότι τα οικονομικά σου θα δουν καλύτερες μέρες και κάπως οι οικονομικές υποθέσεις που ενδεχομένως εκκρεμούν θα δουν κάποιες εξελίξεις. Είναι και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο, κάτι που κάνει τον Μάιο ό, τι πρέπει για να προχωρήσεις τέτοιου είδους θέματα και ιδέες. Στο σπίτι μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές και δεν είναι κακή ιδέα να γίνει τώρα αυτό, αλλά αυτά που ξεκινάς καλύτερα να τα τελειώνεις ή μην τα ξεκινάς καθόλου – γιατί να σπαταλάς ενέργεια χωρίς λόγο; Ο Άρης φταίει βέβαια, δεν φταις εσύ, εκείνος είναι παρορμητικός και θέλει να περνάει από το ένα ξεκίνημα στο άλλο, διαθέτει απίστευτη ενέργεια, την οποία όμως πολύ συχνά τη χρησιμοποιεί λάθος. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την ενέργειά του στα σωστά κανάλια και τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Στο σπίτι μπορεί η ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται κάποιες φορές, αλλά όταν θέλεις εσύ είσαι τόσο ζεν που υπνωτίζεις και τους άλλους και ξεχνάνε και γιατί είχαν ένταση, και τι ήθελα να πουν και ποιοι είναι, οπότε όλα καλά. Ναι εννοείται ότι είσαι μάγος, υπνωτιστής και μέντιουμ κατά βάθος, αυτό να μην το ξεχνάμε.

Πηγή

Ετικέτες

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου