Beauty Skin Care

Απολαυστικό ντους κατά της κυτταρίτιδας!

Θάλασσα, άμμος, αλάτι.  Το να κάνεις ντους τρεις φορές την ημέρα τώρα πια δεν θα είναι μια ταλαιπωρία αλλά διασκέδαση. Γιατί; Το ντους βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το μυστικό φυσικά είναι στο νερό: εναλλάσσοντας τη θερμοκρασία του, ενεργοποιείτε την κυκλοφορία του αίματος. Ρίξτε πρώτα ζεστό νερό έπειτα κρύο και πάλι ζεστό κάθε πρωί. Ξεκινήστε πρώτα με τα πόδια σας και στη συνέχεια μπορείτε να ανεβείτε προς τα πάνω είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε να ρίχνετε νερό και στο εσωτερικό μέρος των ποδιών.
Χρησιμοποιείστε ένα αφρόλουτρο κατά της κυτταρίτιδας αντί του κανονικού το οποίο μπορεί να περιέχει δεντρολίβανο ,λεμόνι ή αγριοκυπάρισσο ή προσθέστε στο αφρόλουτρο σας τα παραπάνω αιθέρια έλαια επίσης προμηθευτείτε ένα γάντι λούφας με το οποίο θα κάνετε μασάζ με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω οι οποίες θα εναλλάσσονται με κινήσεις από δεξιά προς τα αριστερά. Κάντε όλο το σώμα και δώστε έμφαση στα σημεία τα οποία έχουν περισσότερο πρόβλημα.
Ένα άλλο στοιχείο που θα κάνει το ντους σας έναν εξαιρετικό σύμμαχο κατά της κυτταρίτιδας είναι το θαλασσινό αλάτι .Χρησιμοποιήστετο ως scrub σώματος κατά τη διάρκεια του ντους. Το θαλασσινό αλάτι περιέχει ουσίες που μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα: ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο. Ενεργοποιεί τη λεμφική ροή,καθαρίζει και διεγείρει την αποβολή των λιπών. Τώρα πια το ντους δε μπορεί να είναι άλλο από ένας καλός σύμμαχος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου