Διασκέδαση Ταξίδια

Το νέο μενού του Italus έχει τα αυθεντικά ιταλικά γλυκά cannoli και δεκάδες άλλες νοστιμιές δια χειρός Γαβριήλ Νικολαϊδη!

Εδώ και δύο χρόνια το Italus αποτελεί μια όαση για τους foodie που κινούνται στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά και για όσους θέλουν να αλλάξουν παραστάσεις οργανώνοντας την έξοδό τους λίγο πιο πέρα από το κέντρο της Αθήνας.

Ο κατάλογος φαγητού του Italus έχει την υπογραφή του αγαπημένου food blogger Cool Artisan, aka Γαβριήλ Νικολαΐδη, που συνεχίζει να επιμελείται το μενού και να εκπλήσσει με φρέσκες ιδέες. Με όλη του τη φαντασία και την εμπειρία του στα εκλεκτά υλικά έχει δημιουργήσει ένα νέο μενού βασισμένο στο ποιοτικό street food που διαφέρει από τα συνηθισμένα.
Ο Ιταλός λοιπόν έχει νέα, αφού εκτός από τις σταθερές αξίες του δεν επαναπαύεται και εμπλουτίζει το μενού του με νέες απολαυστικές προτάσεις.

Αρχικά το Italus ανοίγει το κεφάλαιο “burger” με τον πιο σύγχρονο τρόπο: με ένα ζουμερό pulled beef burger βασισμένο στο αργομαγειρεμένο κρέας και στη γαστρονομική κουζίνα των νότιων πολιτειών των ΗΠΑ αλλά και με το δικαίως πολυσυζητημένο Beyond Burger, ένα 100% plant based μπιφτέκι με γεύση, επίγευση, όψη και υφή ενός μοσχαρίσιου burger που αποτελεί το πιο  πρόσφατο γευστικό trend παγκοσμίως. Μια δοκιμή φτάνει για να κερδίσει τους πιο φανατικούς λάτρεις των burgers και να μπερδέψει ευχάριστα τους οπαδούς των vegan πιάτων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου