Διασκέδαση Έξοδος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στολίζεται!

Το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μία ολοήμερη γιορτή με ελεύθερη είσοδο και αποκαλύπτει τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη έκπληξή του!

Και ποιος δεν θαύμασε πέρυσι τον Δεκέμβριο τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς του ΚΠΙΣΝ! Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν τα μονοπάτια και τα σιντριβάνια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και στόλισαν τα δέντρα που βρίσκονται παράλληλα με το Κανάλι, δημιουργώντας ένα εορταστικό σκηνικό απόλυτα εναρμονισμένο με την ατμόσφαιρα του χώρου.

Αυτήν την Παρασκευή 1/12, στις 6.30 μ.μ. τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και φέτος σημαίνοντας την έναρξη των εορταστικών του εκδηλώσεων –όλες με ελεύθερη είσοδο. Η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και σχήματα, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ντύσουν μουσικά τη γιορτή. Την ίδια μέρα, το ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει και τη μεγάλη του χριστουγεννιάτικη έκπληξη, δηλαδή το παγοδρόμιο που στήνεται ήδη πάνω στο Κανάλι! Αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα το εγκαινιάσουν παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό show υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, λίγο πριν παραδώσουν την σκυτάλη σε μικρούς και μεγάλους… εν δυνάμει χορευτές.

Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., με παγοπέδιλα να βρίσκονται στη διάθεση όσων δεν έχουν δικά τους. Οι παγο-βόλτες θα διαρκούν 40 λεπτά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

*Οι εγγραφές ανοίγουν κάθε Τρίτη στις 12μ. Για να ισχύει η προεγγραφή σας θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την ώρα της κράτησής σας.

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο