Beauty Nails

Τα KFC παρουσιάζουν μανό με άρωμα κοτόπουλου!

Η ειδικότητά του είναι το τηγανητό κοτόπουλο η συνταγή του όμως είναι ένα από αυτά τα εμπορικά μυστικά που δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ. Λέγεται ότι στο αλεύρι το οποίο τυλίγει το κοτόπουλο έχει αναμείξει 11 βότανα και μπαχαρικά. Φυσικά αναφέρομαι στο τηγανητό κοτόπουλο που έκανε την KFC, Kentucky Fried Chicken, μία από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες γρήγορου φαγητού στον κόσμο.

Η αλυσίδα ιδρύθηκε στη δεκαετία του ’30  χάρη στο συνταγματάρχη Sanders ο οποίος άνοιξε το εστιατόριο του σε ένα βενζινάδικο της Shell. Με το διάσημο λοιπόν κοτόπουλο του, κέρδισε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στη συνέχεια τις αγορές των άλλων χωρών του κόσμου.

Τώρα, θέλει να κερδίσει και το Χονγκ Κονγκ. Και θέλει να το κάνει  πάντα χάρη στο πολύτιμο τηγανητό κοτόπουλο και ειδικότερα στην μοναδική του γεύση. Την ίδια γεύση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για να αρωματίσει δύο βερνίκια νυχιών και τα προωθεί ως ‘Finger Lickin’ Good Edible Nail Polish’. Τα μανό είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα και γεύσεις: Original Recipe (nude) e Hot & Spicy (Orange). Η καμπάνια αυτή σχεδιάστηκε ώστε να μεγαλώσει το ενδιαφέρον γύρω από το KFC του Χονγκ Κονγκ!

Αυτά τα λαχταριστά μανό θα είναι διαθέσιμα προς πώληση προς το παρόν μόνο στην αγορά του Χονγκ Κονγκ ,ύστερα από την γνώμη και την ψήφο των καταναλωτών ένα από αυτά θα περάσει στη μαζική παραγωγή!

kfc-nail-polish-2

 

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου