Mama's Blog My Corner

Τα Bazaar της πόλης βάζουν τα γιορτινά τους!

Τα Χριστούγεννα είναι η πρώτη γιορτή του χρόνου. Μια γιορτή που συνοδεύεται από shopping εξορμήσεις. Ευκαιρία να βγείτε, να χαζέψετε, να κάνετε δώρα στους εαυτούς σας και στους αγαπημένους σας και ευκαιρία να συνδυάσετε την καταναλωτική σας δράση με καλούς σκοπούς. Εμείς ψάξαμε, μάθαμε και είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες.
Όλα τα Χριστουγεννιάτικα bazaar που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη εντός των προσεχών ημέρων.
Ανοίξτε το ημερολόγιο και αρχίστε να κρατάτε σημειώσεις.

Shop.Shop.Shop

Ένα πολυθεματικό Χριστουγεννιάτικο bazaar μας υποδέχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο ξενοδοχείο Hilton, φέρνοντας μας σε άμεση επαφή με τους δημιουργούς και τους εμπόρους μερικών από τα πιο γνωστά e-shop της εγχώριας σκηνής της μόδας.
Στο “Christmas sHOp.sHOp.sHOp” θα βρείτε ιδανικές λύσεις για τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και εσάς, απαλλαγμένοι από το άγχος των εξόδων αποστολής και των επιστροφών.
Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε, τις νέες χειμερινές συλλογές γυναικείων ρούχων των DETAILORS, JOANNA MISSELI, THE KNL’S, THE TWINS, TREIS και για τα παιδιά, πρωτότυπα ρούχα από MACAW KID και MR AND SON του Γρηγόρη Γκουνταρά. Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και τσάντα εκπροσωπείται από τις BASIΛEIA, GOUPI JWLS, INDIEGO, IOSIFINA και SOMEDAY, ενώ ξεχωριστές προτάσεις αξεσουάρ θα βρείτε από τα 2 GOOD 2 BE WOOD, BEAUTY DIARIES, CLUSE, ELECTROLAND.GR, EUGENE SUNGLASSES και EXEIS ENA LASTIXAKI?. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις ALOE PLUS, FELICIA BEAUTY LASHES, ONE BEAUTY, PERFUME IN THE AIR και ιδέες διακόσμησης, μοναδικά στολίδια, λιχουδιές και γούρια από BEELIGHTS, PINK LEMONADE, PRINT SIN και ΨΑΛΙΔΙ & ΚΟΡΔΕΛΑ. Ενώ δεν θα λείψει και ένα περίπτερο αποκλειστικά αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας, το PAW BOX
Η εκδήλωση, υποστηρίζει τους ΜΚΟ “Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου” και “Ηλιτόμηνον” Ξενοδοχείο
Hilton Athens
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46
Galaxy Bar
Σάββατο 9/12/2017
10:00 – 20:00

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου