Όταν οργανώνουμε τα γεύματά μας, οι περισσότεροι εστιάζουμε στις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά. Κάπως έτσι καταλήγουμε να αφήνουμε έξω άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως το κάλιο, τη βιταμίνη D, τις φυτικές ίνες και το ασβέστιο. Και ενώ αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα όταν συμβαίνει μια στο τόσο, όταν γίνεται συνήθεια μπορεί να οδηγήσει σε Όταν οργανώνουμε τα γεύματά μας, οι περισσότεροι εστιάζουμε στις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά. Κάπως έτσι καταλήγουμε να αφήνουμε έξω άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως το κάλιο, τη βιταμίνη D, τις φυτικές ίνες και το ασβέστιο. Και ενώ αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα όταν συμβαίνει μια στο τόσο, όταν γίνεται συνήθεια μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές ελλείψεις..
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Σχολιάστε