Mama's Blog My Corner

Τα ζώδια της εβδομάδας (21/5-27/5/2017)

Το θέμα της εβδομάδας είναι η εκπληκτική νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, μια από τις πιο σημαντικές και πιο θετικές της χρονιάς. Διότι οι Δίδυμοι είναι δύναμη, κυρίες και κύριοι. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Και όλα προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.

Κριός

Νομίζω ότι ένα δώρο από το σύμπαν το χρειαζόμαστε όλοι, και αυτό είναι η νέα Σελήνη στους Διδύμους, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή. Πρόκειται για μια πολύ αισιόδοξη και θετική νέα Σελήνη. Το ότι πραγματοποιείται στους Διδύμους σημαίνει για κάθε Κριό ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στον τομέα των γνωριμιών, των συμφωνιών και της επικοινωνίας. Αν είσαι σε φάση διερεύνησης της συναισθηματικής σου ζωής και του ενδεχόμενου να δημιουργηθεί κάτι νέο, έχεις εκτός από τη νέα Σελήνη άλλα δύο δυνατά χαρτιά: την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που φέρνει ομορφιά, συναίσθημα και αρμονία και τον Δία, τον πιο λαρτζ και τυχερό πλανήτη, στον οίκο της συντροφικότητας. Όλη αυτή η εύνοια μπορεί να αφορά και σε νέες συνεργασίες και γενικότερα στις σχέσεις σου. Πάντως μιλάμε για μια πολύ καλή περίοδο πλέον, που θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στις 25 πραγματοποιείται στους Διδύμους και είναι μια από τις πιο συμπαθητικές και θετικές της χρονιάς. Και το καλύτερο βέβαια είναι ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Μπορείς κατά το δεκαήμερο που θα την ακολουθήσει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες, να δημιουργήσεις ευκαιρίες, να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Ίσως και να επαναδιαπραγματευτείς την αμοιβή σου. Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι περνάς σε μια πολύ καλύτερη φάση, με τη διάθεσή σου να ανεβαίνει. Η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά είναι η αλήθεια. Οι αλλαγές που συντελούνται μέσα σου, με απλό και όχι τόσο πολύπλοκο τρόπο όσο άλλες φορές, αλλάζουν και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου, τον κόσμο και το μέλλον και είναι πολύ καλύτερα από αυτή την οπτική γωνία από ό, τι φαίνεται.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς. Στις 25 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια από τις πιο θετικές που θα μπορούσες να φανταστείς. Το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει τη νέα Σελήνη μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και να νιώσεις ότι έρχεσαι περισσότερο κοντά στον εαυτό σου, αυτό είναι και το νόημα εξάλλου. Τα νέα ξεκινήματα μπορούν να αφορούν και τον οικονομικό και τον συναισθηματικό τομέα, αλλά πρωτίστως μιλάμε για μια εσωτερική αλλαγή και για αλλαγή διάθεσης. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι αρκετό για να έχεις την ενέργεια να κάνεις ό, τι θες, να θέσεις νέους στόχους, να ακολουθήσεις αυτά που επιθυμείς. Μην αφήνεις να σε σταματάνε οι σκέψεις σου και η πολλή επεξεργασία, ακολούθησε το ένστικτο, ξέρει αυτό.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στις 25 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Πραγματοποιείται στον πιο ήσυχο οίκο σου που σχετίζεται όμως και με την ψυχολογική σου κατάσταση και τις εσωτερικές διεργασίες και τις δέκα μέρες που θα την ακολουθήσουν οι διεργασίες αυτές θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στον εαυτό σου και σε νέα ξεκινήματα που θα είναι περισσότερο συμβατά με εσένα. Ενδιαφέρον και τον επόμενο μήνα έχουν τα επαγγελματικά σου, ίσως ένα νέο ξεκίνημα θα μπορούσε να γίνει σε αυτόν τον τομέα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κατά κάποιο τρόπο ανανεώνεσαι με τη νέα Σελήνη και ότι κάτι αναθεωρείς που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή και τις επιλογές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις άσκοπες εσωτερικές συγκρούσεις, μείνε στον στόχο που είναι να είσαι ο εαυτός σου και οι επιλογές σου να είναι συμβατές με αυτόν.

Λέων

Το θέμα της εβδομάδας είναι η εκπληκτική νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25. Οι Δίδυμοι είναι ο οίκος σου που σχετίζεται με τις ομάδες, τη δικτύωση, την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους, αλλά και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, τις πιο σημαντικές. Μετά τις 25 μπορεί να διευκρινιστεί μια κατάσταση με ένα φιλικό πρόσωπο και να είσαι περισσότερο ήσυχος. Γενικότερα θα ήταν καλό να έχεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να έχεις και κοινωνική ζωή. Οι νέες επαφές φαίνεται ότι σου προσφέρουν ιδέες, η επικοινωνία με τους άλλους είναι καλή και όλο αυτό έχει ένα συνολικό όφελος, στη διάθεσή σου, στον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ακόμη και στα επαγγελματικά σου. Το κύμα αισιοδοξίας της περιόδου αυτής και του πρώτου μισού του Ιουνίου σε ωθεί στο να επιχειρήσεις, τουλάχιστον, να πραγματοποιήσεις αρκετά από αυτά που θέλεις.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 25 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Μια νέα Σελήνη σαν κι αυτήν σημαίνει κατ’ αρχάς νέα ξεκινήματα, μια νέα φάση που αρχίζει μετά την πραγματοποίησή της, με πολύ θετικά στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που αν έχεις κάποιο επαγγελματικό σχέδιο είναι μια πολύ καλή περίοδος για να επιχειρήσεις να το προωθήσεις τώρα. Εξάλλου έχεις και τη στήριξη του Άρη που βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Έχεις δηλαδή όλη την απαραίτητη ενέργεια για να κάνεις νέα πράγματα. Και πολλά φαίνεται ότι δεν γίνονται τυχαία, αλλά ότι αποτελούν και καρπούς προσπαθειών που έχεις κάνει στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ και η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε δύο οίκους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, οπότε μοιάζει σαν ο ένας πλανήτης να βοηθάει τον άλλον με τον τρόπο του και ότι οι στόχοι τους είναι παρεμφερείς.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη στις 25 είναι μια από τις πιο σημαντικές και πιο θετικές της χρονιάς και όπως οι περισσότερες, φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Πραγματοποιείται σε έναν πολύ ενδιαφέροντα και πολύπλευρο οίκο σου που αφορά σε πολλούς τομείς, όπως τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, την τύχη, τους στόχους σου. Προ πάντων, ο ένατος οίκος σου έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, από ποια οπτική γωνία τα βλέπεις και σε αυτά περιλαμβάνεται και ο εαυτός σου. Και ο Άρης βρίσκεται στο ίδιο σημείο, κάτι που σημαίνει ότι θα δοθεί κάπως έξτρα έμφαση σε αυτούς τους τομείς. Όλους, ενδεχομένως. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και κάπως οι άλλοι είναι πιο χαλαροί, η σχέση σου δείχνει τις καλές της πτυχές ή αν δεν έχεις σχέση, μπαίνεις σε μια διαδικασία διερεύνησης της συντροφικότητας.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 25 είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς. Και να υπενθυμίσουμε ότι νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, γυρίζεις σελίδα, αλλάζεις κεφάλαιο. Και αυτό τόσο σε εσωτερικό επίπεδο, γιατί ο όγδοος οίκος σου στον οποίο πραγματοποιείται συμβολίζει και τις εσωτερικές διεργασίες, όσο και σε συναισθηματικό και οικονομικό – ο ίδιος οίκος σχετίζεται και με τη σεξουαλική σου ζωή και τα οικονομικά. Πάνω από όλα είναι ο οίκος της προσωπικής μεταμόρφωσης (αν δεν σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά, να πούμε ότι είναι όλα όσα συμβολίζει ο Σκορπιός). Από εκείνη τη μέρα μέχρι και το πρώτο μισό του Ιουνίου γίνονται πολλά σε αυτούς τους τομείς. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης, φωτιά και λαύρα δηλαδή στα ερωτικά, για να το θέσουμε όσο πιο κομψά γίνεται.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στις 25 είναι μια από τις καλύτερες του 2017 και πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο των Διδύμων και σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κάθε νέα Σελήνη, ειδικά οι καλοσυνάτες και γενναιόδωρες όπως αυτή, σημαίνει και ένα ή περισσότερα νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες που θα ήταν καλό να διερευνήσεις και μια αίσθηση συνολική ότι κάτι αλλάζει σε αυτούς τους τομείς – και στην πράξη, αλλά και μέσα σου. Και ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το σημείο και η Αφροδίτη ευνοεί με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή. Δηλαδή αν είσαι μόνος μπορείς να μην είσαι για πολύ. Εκτός αν με κάποιο μη συνειδητό τρόπο σαμποτάρεις τη συναισθηματική σου ζωή. Εννοείται ότι στη φάση αυτή μπορείς να έχεις καλά νέα και από συνεργάτες ή να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 25 πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και όπως κάθε νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, μια αίσθηση ανανέωσης. Ο τομέας που μπορεί να έχει τα πιο πολλά νέα είναι ο επαγγελματικός. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο πρότζεκτ, π.χ. Θα μου πεις, δεν φτάνει που ήδη μάλλον πιέζεσαι από υποχρεώσεις; Στο πλαίσιο της νέας Σελήνης φαίνεται ότι βρίσκεις και έναν τρόπο να διαχειριστείς τα πολλά που έχουν πέσει μαζεμένα. Δηλαδή αφορά και στην εργασία και στις υποχρεώσεις, αλλά και στο πώς αντιλαμβάνεσαι και διαχειρίζεσαι αυτούς τους τομείς. Πολλή έμφαση στα επαγγελματικά πάντως αυτόν τον καιρό. Αν θέλεις όμως μπορείς να το γυρίσεις λίγο και να στρέψεις την προσοχή σου και σε δύο άλλους τομείς, αυτόν που σχετίζεται με την οργάνωση της καθημερινότητάς σου, ώστε να είναι πιο λειτουργική και στον τομέα της φυσικής κατάστασης, υγιεινής ζωής και εμφάνισης.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 25, μια από τις πιο αισιόδοξες και θετικές της χρονιάς, πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης, ενώ η Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας και των γνωριμιών. Είναι λοιπόν κάποιες περίοδοι, σαν αυτή, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απόλυτα ερωτικές. Ο ερωτισμός, η επιθυμία για τη δημιουργία, για να φτιάξεις κάτι μαζί με έναν άλλον άνθρωπο, είναι αισθήσεις που σε ακολουθούν παντού. Η νέα Σελήνη έχει διάρκεια μέχρι το πρώτο μισό του Ιουνίου, όχι πώς και μετά δεν θα είναι ο έρωτας ένα σημαντικό θέμα για εσένα. Τώρα όμως είναι που μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα με μια νέα γνωριμία ή να αλλάζει κάτι μέσα σου που θα σε κάνει περισσότερο δεκτικό.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη στις 25 κάνει την πραγματική διαφορά αυτόν τον μήνα. Είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, και όπως κάθε νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών που θα την ακολουθήσουν. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, να αποφασίσεις να μετακομίσεις ή να βρεθείς με συγγενικά πρόσωπα και αυτό να έχει μια ιδιαίτερη αξία για εσένα αυτή την περίοδο. Οικογένεια βέβαια μπορεί να σημαίνει για τον καθένα κάτι διαφορετικό, π.χ. να θεωρείς και τη σχέση σου και τους φίλους σου και όλους αυτούς με τους οποίους συνδέεσαι εξ αίματος το ίδιο “οικογένεια’. Η Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σου μπορεί να φέρει ανακούφιση και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Αν προσπαθήσεις και εσύ τα αποτελέσματα μπορούν να είναι πολύ συμπαθητικά.

Πηγή

Ετικέτες

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου