Mama's Blog My Corner

Τα ζώδια της εβδομάδας (18/6-24/6/2017)

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι το γεγονός της εβδομάδας, που φέρνει ανανέωση, ευκαιρίες, μια νέα εποχή. Πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Και αυτή τη βδομάδα επηρεάζεσαι από τη νέα Σελήνη και μπορείς να κάνεις νέα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι ή να ασχοληθείς με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Εν τω μεταξύ, εκτός από το σπίτι είναι και τα θέματα δουλειάς και οικονομικών που θα σε απασχολήσουν. Και να πούμε ότι αυτή τη φορά θα σε απασχολήσουν ευχάριστα. Αν είσαι σε μια φάση που διερευνάς τα επαγγελματικά σου, είτε μιλάμε για επαγγελματική ταυτότητα είτε για αναζήτηση εργασίας, συνεργατών, ιδεών, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να θέσεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη στις 24 στον Καρκίνο είναι το κεντρικό θέμα της εβδομάδας. Πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας, των συμφωνιών, της λογικής σκέψης, των γνωριμιών και των δημοσίων σχέσεων, και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και νέες ευκαιρίες τουλάχιστον για δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Στα πιθανά σενάρια είναι και η γνωριμία με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου, φιλικό, επαγγελματικό, συναισθηματικό. Μέχρι τις 4 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βοηθάει σε όλα, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά και τα οικονομικά, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα, είναι και κυβερνήτης σου εξάλλου. Είναι πολύ πιθανή και μια ακαδημαϊκή ή νομική επιτυχία και ένα ταξίδι ή μια συμφωνία με άτομα από το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη στις 24 έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Πραγματοποιείται στον Καρκίνο και είναι σημαντική γιατί στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης και επειδή ο οίκος αυτός αφορά στα οικονομικά σου και ο Άρης είναι μεν διεκδικητικός, αλλά φέρνει και μαζεμένα έξοδα, η νέα Σελήνη σε ανακουφίζει και ο συνδυασμός της με τον Άρη είναι τελικά ιδανικός. Μπορούν να γίνουν κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα, να έρθουν ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις, και να δημιουργήσεις και εσύ κάποιες ευκαιρίες. Είναι και η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τη δουλειά και τα σχέδιά σου. Και να υπενθυμίσουμε ότι η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά επίπεδα, γίνονται τόσες ενδιαφέρουσες εσωτερικές διεργασίες, που σε οδηγούν στην απόλυτη συμμαχία με τον εαυτό σου. Λίγο πριν περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 4 Ιουλίου, οπότε και θα αλλάξει όλο το σκηνικό της ζωής σου προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Να σου ανακοινώσουμε ότι είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών, με την εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 24, που φέρνει μια συνολική ανανέωση, νέα πράγματα, ξεκινήματα, ευκαιρίες και έχει διάρκεια δέκα μέρες περίπου μετά την πραγματοποίησή της. Αφορά σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς της ζωής σου, ίσως λίγο περισσότερο όμως σε αυτούς στους οποίους εσύ θα εστιάσεις. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να απολαύσεις τις σχέσεις σου, να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια στις επιθυμίες σου και σε αυτά που χρειάζεσαι. Εν τω μεταξύ έχουμε και μια πολύ καλή όψη την ίδια μέρα μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, που μιλάει κατά πάσα πιθανότητα για μια καρμική σχέση ή συνεργασία.

Λέων

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Κάθε νέα Σελήνη, ιδιαίτερα όταν είναι θετική όπως αυτή, φέρνει ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και μια γενικότερη αίσθηση ανανέωσης. Και αυτό συμβαίνει ακριβώς. Ο Καρκίνος είναι για εσένα ο οίκος που σχετίζεται με τη διάθεσή σου, το υποσυνείδητο, τις εσωτερικές διεργασίες και μια νέα Σελήνη σε αυτό το σημείο μπορεί να τακτοποιήσει σκέψεις και συναισθήματα και να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου θέματα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες ή μια γνωριμία να αποδειχτεί ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία σου.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο και είναι ιδιαίτερα σημαντική και θετική. Αυτό που συμβαίνει με μια νέα Σελήνη είναι ότι τις επόμενες δέκα μέρες που την ακολουθούν γίνονται διάφορες αλλαγές που οδηγούν σε ανανέωση, έρχονται ευκαιρίες, κλείνει ένα κεφάλαιο και ξεκινάει ένα νέο. Ο Καρκίνος είναι ο οίκος σου που σχετίζεται με τις φιλίες, τις ομάδες, τη δικτύωση και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Μπορείς εσύ, με τη δική σου δράση, να συμβάλλεις στη γενικότερη φάση ανανέωσης που έρχεται. Η Αφροδίτη εν τω μεταξύ σχηματίζει μια ιδανική όψη με τον Πλούτωνα που έχει ερωτικά στοιχεία, αλλά που κατά κύριο λόγο αφορά στο πώς βλέπεις μια κατάσταση, ενδεχομένως τον έρωτα ή τις συναισθηματικές σχέσεις (ή τη σχέση σου). Φαίνεται ότι το πώς τα βλέπεις αυτά αλλάζει και ότι η νέα οπτική είναι περισσότερο γόνιμη και ωφέλιμη. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος να τονίσουμε.

Ζυγός

Η θετική νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Κάθε νέα Σελήνη συμβολίζει νέα ξεκινήματα, τη μετάβαση σε μια άλλη περίοδο, το κλείσιμο ενός κεφαλαίου και το ξεκίνημα του επόμενου που ακολουθεί. Και ο Καρκίνος είναι ο δέκατος οίκος των επαγγελματικών σου, της καριέρας σου και του κοινωνικού στάτους. Επειδή και οι ευκαιρίες ενδέχεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον κατά το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει τη νέα Σελήνη, θα ήταν καλό να ασχοληθείς με την προώθηση της δουλειάς σου, με την αναζήτηση συνεργατών, πελατών ή εργασίας. Εννοείται ότι μπορείς να προβάλλεις το πιο επαγγελματικό σου προφίλ. Και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη είναι εξαιρετικά ευνοϊκό, κυρίως για θέματα οικονομικά και διαπραγματεύσεων. Βέβαια αφορά και σε μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο, στον ένατο οίκο σου δηλαδή, και αποτελεί σταθμό, αλλαγή σελίδας. Αφήνεις τα παλιά, χωρίς να τα ξεχνάς, και ξεκινάς νέα πράγματα. Κατά τις δέκα μέρες που θα ακολουθήσουν τη νέα Σελήνη θα συναντήσεις ενδεχομένως και ευκαιρίες που σχετίζονται με ταξίδια, εξωτερικό, εκπαίδευση, γνώση και μια γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σου. Το μυαλό σου ανοίγει Σκορπιέ, έχεις περισσότερη αποδοχή για τον εαυτό σου και τους άλλους και όλα είναι ευκολότερα έτσι. Την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη το εκπληκτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αφορά στις σχέσεις τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Περισσότερο στο τελευταίο, καθότι και οι δύο πλανήτες είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και σου ταιριάζουν απόλυτα. Είναι πιθανή μια νέα γνωριμία, μια συνεργασία, ή η δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στις 24 πραγματοποιείται στον Καρκίνο και όπως κάθε νέα Σελήνη σημαίνει ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος με ξεκινήματα και ευκαιρίες. Ο Καρκίνος είναι ο όγδοος οίκος σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, τα δώρα, τα κληρονομικά, τα φορολογικά ζητήματα. Είναι όμως και ένας πολύ εσωτερικός οίκος που έχει να κάνει με το πάθος, το βαθύ συναίσθημα, αυτά που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο, την πραγματική οικειότητα σε μια σχέση. Την ίδια μέρα η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ό, τι καλύτερο – μα τι μέρα κι αυτή, με δύο τόσο ενδιαφέροντα αστρολογικά συμβάντα ταυτόχρονα. Η όψη αυτή αφορά στην εργασία και στα οικονομικά ή κατά πάσα πιθανότητα σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ που μπορεί να βελτιώσει το εισόδημά σου ή σε χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσεις έναν τομέα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι ένα αισιόδοξο και πολύ θετικό κλείσιμο του μήνα. Όπως σχεδόν κάθε νέα Σελήνη έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, με μια αίσθηση ότι περνάμε σε άλλο επίπεδο σε κάποιον ή κάποιους τομείς της ζωής μας, με μια αίσθηση ανανέωσης και αισιοδοξίας και έχει διάρκεια περίπου δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωσή της, για παράδειγμα μπορεί να εμφανιστεί σε μια εβδομάδα από τώρα μια σχετική ευκαιρία. Πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και μπορεί να φέρει νέα πράγματα φυσικά σε όλους αυτούς τους τομείς. Με κάποια έμφαση στον συναισθηματικό τομέα. Κι αυτό γιατί την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη η Αφροδίτη και Πλούτωνας (στον οίκο του έρωτα η πρώτη και στο ζώδιό σου ο δεύτερος) συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στις 24 είναι θετική, αισιόδοξη και φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες όπως κάθε νέα Σελήνη που σέβεται τον εαυτό της – τα οποία μάλιστα μπορεί να έρχονται και δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την καθημερινότητα και την οργάνωσή της, την εμφάνιση, την υγεία και τις υγιεινές συνήθειες. Είναι η καταλληλότερη εποχή για να οργανώσεις τα πάντα, για να ξεκινήσεις διατροφή, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, να αναζητήσεις εργασία. Είναι με λίγα λόγια η κατάλληλη εποχή για μια ολική ανανέωση. Την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη έχουμε και μια πολύ αρμονική συνεργασία μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα που σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής και σε φέρνει περισσότερο κοντά με άτομα της οικογένειας, βιολογικής ή συναισθηματικής. Επειδή ο Πλούτωνας βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, κάθε θετική του όψη, έχει και έως σε ένα βαθμό «ψυχοθεραπευτική» λειτουργία.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη στις 24 στον Καρκίνο είναι αποκαλυπτική, ιδιαίτερα θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Όπως κάθε νέα Σελήνη που μας τα λέει καλά (συνήθως οι περισσότερες είναι θετικές), αποτελεί ένδειξη ότι θα ακολουθήσουν νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, ότι θα νιώσεις ένα είδος ανανέωσης κάποιες στιγμές, ιδίως κατά τις δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Ένα από τα κεντρικά θέματα μπορεί να είναι ο έρωτας. Την ίδια μέρα μια όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα συνηγορεί σε αυτό. Μπορεί να μιλάμε για μια νέα γνωριμία ή για μια ήδη υπάρχουσα, ίσως και να πρόκειται για μια αδιευκρίνιστη σχέση, η οποία ξεκαθαρίζεται. Πάντως πολλές φορές ο έρωτας δημιουργείται εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως να το διαισθάνεσαι βέβαια, αλλά δεν το «περιμένεις» ακριβώς. Έρχεται μόνος του μια μέρα και μετά ψαχνόμαστε.

Πηγη

Ετικέτες

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου