Λίγα και οικονομικά υλικά και μα συνταγή που δεν θα δυσκολέψει κανέναν!
Υλικά250 γρ κανταΐφι 1 κουβερτούρα υγείας2 κουβερτούρες γάλακτος2 φλιτζάνια αμύγδαλα και φουντούκια
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κανταΐφι με τα χέρια, το βάζουμε σε ένα τηγάνι και το καβουρδίζουμε. Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Βάζουμε τους ξηρούς καρπούς στο μπλέντερ και τα κόβουμε σε μεσαία κομμάτια. Σε ένα πυρέξ ανακατεύουμε το κανταΐφι με τις κουβερτούρες και τους ξηρούς καρπούς. Βάζουμε το μείγμα σε ποτηράκι για να πάρει σχήμα και το αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο. Τα βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξουν και γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς. Έτοιμα!
Σχολιάστε