My Corner Μαγειρική

Σαλάτα με πέννες, σαλάμι και πεκορίνο!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις πένες για 8-10 λεπτά, να μείνουν aldente. Σουρώνετε και βάζετε κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό για 1-2 λεπτά, να κρυώσουν ελαφρά.

Αδειάζετε σε μεγάλο μπολ μαζί με τις λιαστές ντοματούλες και το λάδι τους, το σαλάμι, τις αγκινάρες και το τυρί. Ανακατεύετε, να ενωθούν καλά τα υλικά και μοιράζετε σε ατομικά πιάτα.

Περιχύνετε με τον χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με τον βασιλικό. Σερβίρετε αμέσως.

*Η συνταγή είναι του σεφ Βασίλη Λορέντζου.

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο