Η απάντηση σχεδόν από όλες βγήκε αβίαστα, χωρίς δεύτερη σκέψη και ήταν η ίδια. Και επειδή δε θέλω να σας κρατάω σε αγωνία, αν και πιστεύω ότι κι εσείς το ίδιο σκέφτεστε, η ΜΑΣΚΑΡΑ είναι το προϊόν που επικράτησε σε αυτό το mini γκάλοπ και όπως μου είπαν χαρακτηριστικά “χωρίς κραγιόν, concealer, ρουζ θα βγω έξω, χωρίς τονισμένη βλεφαρίδα ποτέ!”
Τονισμένη βλεφαρίδα σημαίνει έντονο βλέμμα, για να το πετύχουμε όμως χρειάζεται να βρούμε το κατάλληλο προϊόν και να κάνουμε το σωστό βάψιμο.
Πάντα ανασηκώνουμε ελαφρώς το βλέφαρο, για να έχουμε καλύτερη πρόσβαση στις ρίζες και επιμένουμε στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια πηγαίνουμε προς τις άκρες των βλεφαρίδων μας, ανοίγοντάς τις δεξιά και αριστερά, με ελαφριές κινήσεις.
Ανάλογα με το μέγεθος και την πυκνότητα πρέπει να βρούμε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρουμε τι θέλουμε να προσφέρει η μάσκαρα που θα επιλέξουμε όγκο, μάκρος ή και τα δύο;
Για βλεφαρίδες με όγκο, χωρίς να δημιουργούνται κόμποι-κάτι που με ενοχλεί τρομερά, όταν συμβαίνει-προτείνω τη “VOLUM’ EXPRESS WATERPROOF IN BLACK WATERPROOF“, της Maybelline. Είναι εύχρηστη, οι βλεφαρίδες μου έχουν τουλάχιστον τρεις φορές το φυσικό τους όγκο και επιπλέον μπορώ εύκολα να την αφαιρέσω με νερό και καθαριστικό προσώπου.

Πηγή