My Corner Μαγειρική

Πώς θα φτιάξετε αυθεντική Μπολονέζ!

Η αυθεντική ιταλική Bolognese είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα γευστική εμπειρία που λίγη σχέση έχει με τα γνωστά «σπαγγέτι μπολονέζ»- αυτά που σερβίρονται σε πολλές χώρες του κόσμου αλλά ποτέ στην Ιταλία! Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές παραλλαγές, ωστόσο η κλασική (πλέον) συνταγή για το ραγού αλά μπολονέζ είναι αυτή που καταχώρησε το 1982 η Accademia Italiana della Cucina (Ιταλική Ακαδημία Μαγειρικής) στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Μπολόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο