Η αυθεντική ιταλική Bolognese είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα γευστική εμπειρία που λίγη σχέση έχει με τα γνωστά «σπαγγέτι μπολονέζ»- αυτά που σερβίρονται σε πολλές χώρες του κόσμου αλλά ποτέ στην Ιταλία! Υπάρχουν πολλές παραδοσιακές παραλλαγές, ωστόσο η κλασική (πλέον) συνταγή για το ραγού αλά μπολονέζ είναι αυτή που καταχώρησε το 1982 η Accademia Italiana della Cucina (Ιταλική Ακαδημία Μαγειρικής) στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Μπολόνια.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Σχολιάστε