Διασκέδαση Μουσική

Προς πώληση η κιθάρα του Kurt Cobain!

Ο Kurt Cobain γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια, ο μεγάλος τραγουδιστής των Nirvana θα έπρεπε να γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά δυστυχώς η ζωή είχε αποφασίσει διαφορετικά γι ‘αυτόν.Φέτος οι funs του συγκροτήματος έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα τεράστιο δώρο με την ευκαιρία της ημέρας των γενεθλίων του Kurt Cobain. Από σήμερα βγαίνει σε δημοπρασία η κιθάρα του καλλιτέχνη για να την αποκτήσει κάποιος πολύ τυχερός!

La chitarra di Kurt Cobain

Η δημοπρασία ξεκίνησε  σήμερα, Πέμπτη16 Φεβρουαρίου, στις 17.00 και θα διαρκέσει για 10 ημέρες δηλαδή  μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στις 17.00. Η κιθάρα,είναι μία  Hagstrom Μπλε Sparkle Deluxe, αγοράστηκε από τον Kurt Cobain στα τέλη του 1992!Μετά το θάνατό του , τον Απρίλιο του 1994, η Courtney Love την δώρησε σε ένα φίλο τους , ενώ πρόσφατα ήρθε στην κατοχή ενός συλλέκτη στο Πόρτλαντ. Αυτή τη στιγμή η κιθάρα ανήκει στον Nathan Fasold, ιδιοκτήτη της Black Book Guitars di Portland, ένα κατάστημα που ειδικεύεται σε vintage κιθάρες με τις μοναδικές τους ιστορίες.
Η online δημοπρασία γίνεται στο eBay και μέρος των εσόδων θα πάει σε μια αμερικανική ένωση που βοηθά τους άστεγους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους.