Mama's Blog My Corner

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους φίλος είσαι! Ειδικά οι Σκορπιοί είναι…

Ήδη γνωρίζεις από το ζώδιο σου, τι είδους κοπέλα είσαι, τι είδους πρώην είσαι, πως θα είσαι σε νύφη και πως είσαι στο κρεβάτι, αλλά τι συμβαίνει με τις σχέσεις που δεν είναι ερωτικές; Όταν έχει να κάνει με φιλίες είσαι αρχηγός ή ακόλουθος στην παρέα σου;

Προτιμάς να έχεις μεγάλη παρέα ή είσαι της άποψης λίγοι και καλοί; Τι είδους φίλες ψάχνεις; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις τι λένε τα άστρα για τις φιλίες σου.

Υδροχόος: Ο καλός ακροατής 

Είσαι αυτός ο φίλος που όλοι περιμένουν να ακούσουν την άποψη του, γιατί φημίζεστε για το πόσο δύσκολα ικανοποιούνται τα γούστα σας. Μπορεί να είστε λίγο απόμακροι και να αλλάζετε συχνά διαθέσεις ωστόσο οι φίλοι σου γνωρίζουν πως είσαι πολύ πιστός φίλος. 

Η «πεισματάρα» φύση σου μπορεί κάποιες φορές να φοβίζει τους άλλους, ωστόσο είσαι πολύ καλός ακροατής και εξαιρετικά ενθουσιώδης στο να ακούς.  Το ζώδιο σας είναι ένας από τους πιο προσεγμένους φίλους που θα μπορούσε κανείς να έχει.

Ιχθύες: Ο σοφός φίλος

Είσαι ο διαμεσολαβητής του ομαδικού δράματος. Σαν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πιστεύεις ότι όλοι είναι καλοί, είστε η σωτηρία όλων και συχνά χρησιμοποιήστε ως «ουδέτερη ζώνη» για να εξομαλύνετε τα πράγματα. Είστε αυτός ο ώριμος φίλος που έρχονται όλοι στα δύσκολα για να ζητήσουν απαντήσεις.

Έχεις τον τρόπο σου στα λόγια και μπορείς να κάνεις τον καθένα να αισθανθεί πως τον σέβεσαι και τον στηρίζεις, πράγμα πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Κουβαλάς μια σοφία πάνω σου και οι φίλοι σου είναι πολύ τυχεροί που σε έχουν στη ζωή τους.

Κριός Ο φίλος προξενητής 

Είσαι αυτός ο κοινωνικός φίλος που όλοι θέλουν να έχουν. Οι άνθρωποι συχνά ρωτάνε την γνώμη σου όταν έχει να κάνει με συμβουλές για την ερωτική τους ζωή, γιατί είσαι διαισθητικός και δεν μασάς τα λόγια σου. Μπορείτε να αισθανθείτε αν κάποιος θα έχει πρόβλημα πριν από όλους τους άλλους.

Έχετε πλάκα να βγαίνει κάποιος μαζί σας! Είστε αρκετά κοινωνικός,αλλά έχετε και μια τάση να χάνετε φίλους λόγω της εξουσίας που θέλετε να έχετε. Έχετε τον τρόπο σας να ενώνεται ανθρώπους με τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα σε μια παρέα και θα είστε υπεύθυνος για αρκετούς γάμους στο μέλλον.

Ταύρος ο φίλος των «άκρων»

Ζείτε στα άκρα, για αυτό και είστε ο φίλος που καλούν όλοι όταν έχουν χάσει όλες τους τις ελπίδες και μπορούν να μοιραστούν και τα πιο ζουμερά τους μυστικά. Μπορεί να σου παίρνει λίγο χρόνο να εμπιστευτείς τους ανθρώπους, αλλά αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σου μένει για πάντα στη ζωή σου.
Μερικές φορές νιώθεις ένοχος γιατί δεν είσαι αυτό που λέμε «party animal», ωστόσο πρέπει να καταλάβεις πως είσαι η ψυχή του πάρτι. Οι φίλοι, σου είναι φίλοι σου για κάποιο λόγο και περιμένουν κάτι παραπάνω από εσένα.

Δίδυμος Η πεταλουδίτσα του ζωδιακού κύκλου

Κάνεις φιλίες πολύ γρήγορα και μετά προσπαθείς να ανακαλύψεις εάν πρόκειται για τον πιο καλό ή τον πιο κακό άνθρωπο στον κόσμο. Δένεσαι με ανθρώπους πολύ εύκολα αλλά δεν παίρνει και πολύ χρόνο από κάποιον να βρεθεί εκτός της «λίστας» σου. Δεν σου αρέσει να μένεις μόνος σου και συνέχεια περιβάλλεστε από ανθρώπους και αποφεύγετε να κάνετε πράγματα μόνοι σας.

Περνάτε από φάσεις με τους φίλους και κάποιες φορές μπορεί να είναι ασυνήθιστο αλλά έχετε άλλους φίλους «καβάτζα».Αγαπάς την περιπέτεια και για αυτό οι φίλοι σου έρχονται σε εσένα για τα πιο περίεργα πράγματα.

Καρκίνος Ο πιστός φίλος
Είστε η μαμά του ζωδιακού κύκλου και το συναισθηματικό IQ σας είναι σαν το , Mensa-level. Οι φίλοι σας περνάνε από δύσκολες φάσεις και έχετε και το κακό να είστε ευάλωτοι. Ωστόσο είστε καλοί στο να ακούτε και να καταλαβαίνετε τα προβλήματα των άλλων, αλλά και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας καθώς νιώθετε πως ο κόσμος στηρίζετε πάνω σας και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση σας.

Όλοι έρχονται σε εσάς για συναισθηματική υποστήριξη, που είναι και λίγο ειρωνικό καθώς δεν είστε και από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά. Αλλά αυτό είναι καλό, όσο ακόμα γνωρίζετε τι κάνετε.

Λέων Η ψυχή της παρέας 

Νιώθετε άνετα με το να είστε το επίκεντρο της προσοχής, κάνετε φίλους εύκολα και γρήγορα. Στην πραγματικότητα,  σπάνια συναντάς ανθρώπους που μπορούν να σε αντιπαθήσουν από την αρχή. Ωστόσο αυτή η μανία σου για προσοχή, μπορεί να κάνει τους δίπλα σου να αισθανθούν λίγοι κοντά σε σένα και ασήμαντοι.

Η ειρωνεία είναι πως δεν είσαι τόσο εγωιστής όσο όλοι νομίζουν πως είσαι απλά νιώθεις πιο άνετα να μιλάς για τον εαυτό σου παρά να αναφέρεις κάτι το οποίο θα έκανε κάποιον να μη νιώθει άνετα, αν σου δώσουν δύο επιλογές πάντα θα διαλέγεις την λιγότερο προσβλητική!

Παρθένος Ο φίλος που πάντα θυσιάζεται 

Μπορεί να είσαι λίγο μαρτύριο, Παρθένε καθώς βάζεις πολύ δουλειά στις σχέσεις σου που δεν ανταλλάζονται συχνά και υποβαθμίζετε τις προσπάθειες των άλλων για να μην γνωρίζουν τι πραγματικά έχεις κάνει. Ευτυχώς για εσάς οι φίλοι σας το βλέπουν αυτό και σας εκτιμούν. Προτιμάτε να έχετε λίγους αλλά καλούς φίλους, παρά να είστε κοινωνικός γιατί σας αγχώνει.

Δυσκολεύεστε να αφήνετε πίσω ανθρώπους καθώς δεν θέλετε να χαθούν οι προσπάθειες που έχετε κάνει για μια σχέση. Αλλά κάποιες φορές κόβετε τις σχέσεις μαχαίρι ακόμα και αν γνωρίζεστε με τον άλλον μια ολόκληρη ζωή. Προσέχετε να μην δίνετε χρόνο και προσωπική προσπάθεια σε κάποιον που δεν νοιάζεται όσο εσείς.

Ζυγός ο δίκαιος φίλος

Είστε μια προσωπικότητα που σπάνια συναντάς μια κατάσταση που να μην σας αρέσει. Ποτέ δεν έχετε αισθανθεί αμήχανα σε ένα δωμάτιο και κερδίζετε τους πάντες με την γοητεία σας.

Μπορείτε και εσείς όμως να είστε ένα μικρό μαρτύριο. Στην προσπάθεια σας να γίνεται διπλωμάτης, παίρνεται σκληρές στάσεις. Δυστυχώς οι άνθρωποι το εκλαμβάνουν αυτό σαν να είστε ειρωνικός και ασταθής και αυτό γιατί ζυγίζετε πάντα τα αρνητικά και τα θετικά ενός πράγματος πριν αποφασίσετε τι να κάνετε.

Αυτό που τους ενοχλεί σε εσάς είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση, σκέφτεστε πιο σκληρά από ότι πρέπει και παίρνετε δυο αποφάσεις αντί για μια..

Σκορπιός ο προστατευτικός φίλος

Είστε αυτός ο φίλος που προσέχει τους πάντες και βοηθάτε όποιον χρειάζεται την βοήθεια σας. Είστε από τους πιο πιστούς φίλους και οι φίλοι σας είναι τυχεροί, όταν το καταλάβουν και σέβονται το πάθος σου και την πίστη σου.

Βοηθάτε συνήθως τους φίλους σας με όλες τις «βρομιές» τους και γνωρίζετε και εσείς και οι φίλοι σας πως ότι θα είστε πάντα εκεί να τους προστατέψετε.

Τοξότης Ο φίλος που σε κάνει να νιώθεις πάντα ανακούφιση 

Κάνετε φίλους εύκολα και πολύ γρήγορα, αλλά πολλές φορές το εκλαμβάνουν αυτό σαν να είστε επιφανειακός. Λίγοι καταλαβαίνουν πως είστε από τα πιο ευαίσθητα άτομα. Πρέπει να υπενθυμίζετε διαρκώς στους ανθρώπους τι σημαίνουν για εσάς, αλλιώς νομίζουν όλοι πως είστε κάποιος περιστασιακός φίλος. Κανένας από τους κολλητούς σου δεν καταλαβαίνει πως τον υπολογίζεις σαν κολλητό γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με εσένα.

Είστε επίσης ένας γενναιόδωρος φίλος που βλέπει το καλό στους ανθρώπους. Αυτό είναι καλό γιατί δεν είστε κυνικοί αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσέχετε και από το τι είναι ρεαλιστικό: και τα δυο εξαρτώνται από το τι περιμένεις και τι ζητάς από τους ανθρώπους.

Αιγόκερως ο αρχηγός της ομάδας

Είστε συχνά ο αρχηγός και ο δοκιμαστής τις ομάδας. Μια πραγματική Samantha Jones. Είστε υπεύθυνος και ανεξάρτητος. Φροντίζετε τον εαυτό σας και τους γύρο σας.

Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε αλλά οι άλλοι εκτιμούν την γνώμη σας. Στην πραγματικότητα πολλές από τις συγκρούσεις μπορεί να συμβούν για αυτό τον λόγο. Επειδή προσέχεις τον εαυτό σου με τόσο αυτοπεποίθηση, οπού οι άνθρωποι «κρέμονται» κυριολεκτικά από τα λόγια σας. Κάτι που εσείς μπορεί να λέτε σαν αστείο, μπορεί να το λάβει κάποιος σαν κριτική. Φυσικά δεν πρέπει να αλλάξετε αυτό που είστε, αλλά να σκέφτεστε πάντως πως τα λόγια σας έχουν μεγάλη επίδραση.

Πηγή

Ετικέτες

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου