Η αναζήτηση του τέλειου burger ανέκαθεν αποτελούσε το El Dorado κάθε καλοφαγά. Μόνο που εδώ υπάρχει ένας νόστιμος τελικός προορισμός και μερικοί από τους κορυφαίους σου δίνουν τις συμβουλές τους για να τον πλησιάσεις. Είτε σου αρέσει με έξτρα bacon είτε το προτιμάς «βουτηγμένο» στο τσένταρ, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.
Ο Gordon Ramsay ποντάρει στα καρυκεύματα
Για τον μάλλον πιο αναγνωρίσιμο όσο και αμφιλεγόμενο σεφ του πλανήτη το μυστικό βρίσκεται στα καρυκεύματα που χρησιμοποιείς. Για το μίγμα του μπιφτεκιού, σύμφωνα πάντα με τον Ramsay, χρειάζεται 1 κουταλιά κέτσαπ και μισή από σως Dijon, ταμπάσκο και μέντα, ενώ αφήνει στη διακριτική σου ευχέρεια και το γούστο σου τα επιπλέον μπαχαρικά που θα προστεθούν.Έτσι, θα έχεις ένα δυνατό αποτέλεσμα χωρίς περίπλοκες και βαρετές διαδικασίες.
Ο Anthony Bourdain αποτάσσεται το γκουρμέ
Οι κανόνες οφείλεις να ακολουθήσεις σύμφωνα με τον πιο antistar σταρ σεφ: Μην το κάνεις περίπλοκο, προτίμησε ψωμάκια από πατάτα, φρόντισε ο κιμάς που θα επιλέξεις να είναι καλής ποιότητας μοσχαρίσιος, χρησιμοποίησε τυρί που λιώνει, το κέτσαπ επιβάλλεται και φάτο με το ένα χέρι.
Ο Richard Turner ποντάρει στα extras
O Executive Chef πίσω από τα -γαστρονομικά θαύματα- Meatopia, Hawksmoor, Blacklock και Pitt Cue Co σίγουρα γνωρίζει μερικά πραγματάκια παραπάνω από όλους εμάς όσον αφορά το ποιοτικό κρέας. To να χρησιμοποιείς μια ποσότητα από μεδούλι δίνει στο burger μια πλούσια και πεντανόστιμη υφή, υποστηρίζει.
O Jamie Oliver το χτυπάει το αυγό
O «αυτοκράτορας» των πρακτικών συνταγών που δουλεύουν κάθε -μα κάθε- φορά δίνει κι αυτός τη συμβουλή του για να φτιάξεις ΤΗΝ burgerάρα. Η προσθήκη ενός χτυπημένου αυγού στο μίγμα του patty, δεσμεύει τη συνοχή του μπιφτεκιού και προσθέτει τη δική του πινελιά στη γεύση.
Σχολιάστε