Διασκέδαση Ταξίδια

Λονδίνο, ο πρώτος προορισμός σε προτίμηση σύμφωνα με το Trip Advisor!

Γνωρίζουμε πως το Λονδίνο είναι μια θαυμάσια πόλη, γεμάτη από πολλά αξιοθέατα και μέρη για να επισκεφθείτε. Ίσως να μη γνωρίζετε όμως ,ότι είναι επίσης ο πρώτος προορισμός στον κόσμο σχεδόν για όλους τους ταξιδιώτες! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το Trip Advisor,το πρώτο στην κατάταξη ταξιδιωτικό site, το οποίο έφτιαξε και αυτή τη λίστα!

Ο ήλιος δεν κάνει συχνά την εμφάνιση του στο Λονδίνο , σκεφτείτε ότι οι αμέσως επόμενοι αγαπημένοι προορισμοί στην κατάταξη είναι η Ρώμη, η Κωνσταντινούπολη, το Μαρακές και το Παρίσι τι κάνει όμως το Λονδίνο να είναι ο αγαπημένος προορισμός  εκατομμύρια τουριστών σε όλο τον κόσμο;

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η αγγλική πρωτεύουσα είναι τόσο αγαπητή από τους ταξιδιώτες.

Αν και συχνά περιγράφεται ως μία γκρίζα και βροχερή  πόλη, συχνά ο ουρανός του Λονδίνου χαρίζει απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων. Παρακάτω θα δείτε ένα παράδειγμα.

blogdilifestyle_b7da3b7f1d56b208e6b7321c696c821f

Το Λονδίνο, είναι πάντα μια πρωτοποριακή πόλη, εκεί είναι ακριβώς που γεννιούνται οι κύριες τάσεις της μόδας, της μουσικής, των τροφίμων και στη συνέχεια κάνουν το γύρο του κόσμου.

Αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ το Λονδίνο , τότε για να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο η άνοιξη θα ήταν η καλύτερη εποχή. Χαρίστε στον εαυτό σας μια βόλτα στον Τάμεση, το Big Ben  τον Πύργο του Λονδίνου ή να πάτε για ψώνια στην Carnaby Street. Και μην ξεχνάτε τα μουσεία. Στο Λονδίνο μπορείτε να επισκεφτείτε στην πραγματικότητα το Βρετανικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη, τo Madame Tussauds και πολλά άλλα.

Russell_Square_Λονδίνο

 

madame tussauds

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου