Mama's Blog My Corner

Κινέζικο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017!

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Αυτό τον μήνα τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε δημιουργήσει είναι σε τροχιά εξέλιξης με ενισχυμένο το στοιχείο της γης, η εριστικότητα που μπορεί να σας μεταφέρει ο Huǒxīng (Άρης) όμως δεν διευκολύνει σχέσεις και συνεργασίες. Δείξετε συμβατική διάθεση για να αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες, έτσι θα επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι προσδοκίες που έχετε για αύξηση μισθού ή αλλαγή θέση εργασίας μπορούν να φέρουν μια καθυστέρηση σε σχέδια που έχετε. Γίνετε πιο επικοινωνιακοί να μπορέσετε να καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να βελτιώσετε τις συνεργασίες και να κάνετε καλές νέες επαφές που μπορούν να ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας.

ΒΟΥΒΑΛΙ
Αυτός ο μήνας για σας τα Βουβάλια, θα σας ωθήσει να σκεφτείτε αρκετά θέματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και περισσότερο λάθη που δεν θέλετε να επαναλάβετε, ο Tǔxīng (Κρόνος) θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε έναν απολογισμό αλλά και να σταθεροποιήσετε νέα σχέδια και καταστάσεις αρκεί να σκεφτείτε θετικά και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας που θα ευνοήσει. Έχετε να επιλύσετε θέματα στις προσωπικές σας σχέσεις και όσους θεωρείτε σημαντικούς γύρω σας και το στοιχείο του ξύλου θα βοηθήσει σε αυτό.

ΤΙΓΡΗΣ
Είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας αλλά με τον τρόπο που θέλετε εσείς πλέον με το στοιχείο της φωτιάς να σας βοηθάει να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Κρατήστε για τον εαυτό σας ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα νέα σχέδια ή προσωπικά θέματα που θέλετε να προχωρήσετε, εξάλλου ξέρετε να διαχειρίζεστε και να βγάζετε όπου πρέπει τον δυναμισμό σας ώστε να  μπορέσετε να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτή τη περίοδο θα βοηθήσει πολύ να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που υπάρχουν και να ενισχύσετε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΟΥΝΕΛΙ
Αυτός ο μήνας είναι ο καλύτερος για να επενδύστε σωστά σε εσάς τους ίδιους αλλάζοντας όσα δεν σας ικανοποιούν πλέον και στις προσωπικές σας σχέσεις που μπορούν να βελτιωθούν με τον Shuǐxīng (Ερμής) να ευνοεί αυτή τη περίοδο τα συναισθηματικά σας και την ενδυνάμωσή σας. Η αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων δεν βοηθάει σε τίποτα, μην προσπαθείτε να καταλάβετε την ψυχολογία όσων δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σας.

ΔΡΑΚΟΣ
Ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήστε όλες σας τις δυνατότητες αυτή τη περίοδο που η τύχη είναι με το μέρος σας όπως και η Jīnxīng (Αφροδίτη) που σας ευνοεί ώστε να μπορέσετε πλέον να δοκιμάστε νέες πλεύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Ήρθε η ώρα να απολαύετε καλές στιγμές μαζί με όσους αγαπάτε, διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια που σας δίνει η φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις και βελτιώστε κάθε κατάσταση που σας απασχολεί ή δεν έχει κυλήσει όπως θέλετε.

ΦΙΔΙ
Αυτό το μήνα ο Huǒxīng (Άρης) θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη πορεία των οικονομικών σας, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και κάντε μελετημένες κινήσεις ώστε να μπορέστε να αντλήσετε το καλύτερο από τη περίοδο αυτή. Μπορείτε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με δάνεια ή χρηματικές απολαβές από τρίτους, προσπαθήστε να στηρίζεστε όμως μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Μην δράτε παρορμητικά και προσπαθήστε να ελέγξετε τα οικονομικά σας και να μειώστε τα έξοδα όσο μπορείτε.

ΑΛΟΓΟ
Ο μήνας αυτός επηρεάζεται θετικά από τον Mùxīng (Δίας) και θα σας βοηθήσει να προχωρήστε σχέδια και να θεμελιώστε πράγματα που επιθυμείτε στη ζωή σας, λόγω της ισορροπίας του στοιχείου της φωτιάς και του ξύλου μπορείτε να είστε πολύ αποδοτικοί ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας και να βοηθηθείτε από τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να προχωρήσουν σχέδια που έχετε και να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα στη καριέρα σας για να δράσετε δυναμικά σε κάθε χώρο εργασίας.

ΠΡΟΒΑΤΟ
Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει κάποια εσωτερική ένταση με το στοιχείο της φωτιάς να επηρεάζει αρκετά όσα θέλετε να κάνετε αλλά και την Yuèqiú (Σελήνη) που θα σας φέρει κάποια ζητήματα που αφορούν την υλική σας ευημερία που θα πρέπει να χειριστείτε προσεκτικά αυτό το μήνα όπως και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αν νιώθετε ότι το περιβάλλον που συναναστρέφεστε αυτό το διάστημα είναι κάπως αρνητικό, όλο αυτό το φέρνει η δυσαρμονία του στοιχείου της γης με του ξύλου που μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους και θα χρειαστείτε αντοχές ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας.

ΠΙΘΗΚΟΣ
Αυτός ο μήνας με τον Mùxīng (Δίας) να σας ευνοεί αρκετά, θα σας φέρει νέες ευκαιρίες με το στοιχείο του ξύλου να σας βοηθάει αρκετά να προχωρήσετε όσα είναι σημαντικά για σας, μπορείτε να στηριχτείτε στην εύνοια των άστρων για να σταθεροποιήσετε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και την καριέρα σας. Ασχοληθείτε με σχέδια που έχετε και προσπαθήσετε να δημιουργήσετε καλές συνθήκες ώστε να βάλτε καλές βάσεις και να κάνετε τις σκέψεις, πράξεις. Μπορείτε να κυριαρχήσετε πλέον μέσα από την προσωπικότητά σας και τις δικές σας ιδέες.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Το στοιχείο της γης αυτό το μήνα θα σας δημιουργήσει θέματα που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και κοντινά σας πρόσωπα, δείξτε αρκετή σημασία σε ότι αφορά αυτούς τους τομείς μιας και θα σας βοηθήσει να βελτιώστε τις σχέσεις σας και να βρείτε τη σταθερότητά σας, κάποιες αποφάσεις για την οικογένεια και το σπίτι θα πρέπει να γίνουν με σύνεση και υπομονή το διάστημα αυτό. Στα επαγγελματικά σας με τον Huǒxīng (Άρης) που ενεργοποιεί νέα σχέδια και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε όσα ήδη έχετε σε εκκρεμότητα καιρό τώρα.

(Gou) ΣΚΥΛΟΣ
Ασχοληθείτε περισσότερο με τον πνευματικό σας κόσμο, το έχετε ανάγκη αυτό το μήνα, ενισχύοντας την εσωτερική σας πλευρά θα καταφέρετε να ισορροπήστε το στοιχείο του νερού που μπορεί να ενισχύσει το στοιχείο του ξύλου που για σας το διάστημα αυτό είναι σε δυσαρμονία και σας δυσκολεύει αρκετά στο να προχωρήσετε ζητήματα που ακόμα και αν έχετε παλέψει για αυτά συνεχίζουν να μένουν στάσιμα. Οι ευθύνες τις καθημερινότητας σας έχουν απορροφήσει σε μεγάλη έκταση, ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας δώσει την πραγματική ευτυχία.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ
Ο Tǔxīng  (Κρόνος) σας έχει φέρει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και έχετε δεχτεί από άτομα του γύρω περιβάλλοντος σας και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο που σας έχουν κάνει πιο επιφυλακτικούς, καλό είναι να εστιάσετε στην επίλυση του προβλήματος και όχι να σας διακατέχει ένας έντονος θυμός γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ενισχύστε περισσότερο την δυσαρμονία του στοιχείου της γης και της φωτιάς που μπορεί να σας φέρει δυσκολίες στα οικονομικά σας αυτό το διάστημα.

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου