Beauty Skin Care

Καστορέλαιο στα μαλλιά, στα φρύδια, στις βλεφαρίδες, στα χείλη: Tα οφέλη και πώς θα το χρησιμοποιήσεις!

Το καστορέλαιο, ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο όπως είναι γνωστό, είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis). Έχεις ποτέ ονειρευτεί ένα προϊόν που να λύνει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα μαλλιά σου; Το καστορέλαιο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο θαυματουργά φυσικά έλαια για τα μαλλιά και όχι τυχαία. Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται και είναι γνωστό για τα εξαιρετικά, ζωτικής σημασίας, θρεπτικά συστατικά του για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου