My Corner Μαγειρική

Η μπίρα στη μαγειρική: Tips & μυστικά!

Η μπίρα αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στο μαγείρεμα, προσδίδοντας ιδιαίτερο άρωμα και γεύση σε πολλά φαγητά.

Μεταξύ άλλων, μπορούμε να:

  • την προσθέσουμε στη μαρινάτα του μοσχαρίσιου κρέατος,
  • φτιάξουμε με αυτήν πικάντικες σάλτσες,
  • τη χρησιμοποιήσουμε στους χυλούς για τηγάνισμα ψαριών και λαχανικών ή
  • αντικαταστήσουμε το νερό σε σούπες και ζωμούς.

Χρήσιμη γνώση; 

  • Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι κάθε τύπος μπίρας έχει τα δικά του γευστικά χαρακτηριστικά, ενώ το πολύ μαγείρεμά της αυξάνει την πικράδα της

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο