Mama's Blog My Corner

Η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πετάξετε ΤΩΡΑ απο την ντουλάπα σας!

Η ντουλάπα μου είναι ίσως το πιο αγαπημένο μέρος του σπιτιού. Όχι μόνο γιατί περιέχει τους προσωπικούς μου θησαυρούς αλλά γιατί τρελαίνομαι να κάνω αλλαγές και να την “διακοσμώ” βάση χρωμάτων ανάλογα με την εποχή και την διάθεση. Εκτός όμως από την κλασική εποχική αλλαγή που όλοι κάνουμε στις ντουλάπες μας, είναι και εκείνες οι μέρες που μας την δίνει και ξεκινάμε να διαλέγουμε τα πράγματα που θα χαρίσουμε και αφήνουμε δεύτερα εκείνα που πρέπει να φύγουν απο την ντουλάπα για διάφορους άλλους λόγους.

Παλιά λευκά tshirt

Λευκά tshirt με λεκέδες, ειδικά τους κίτρινους. Μην ανυσυχείτε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όταν έχει φορεθεί πολύ μπορεί να αποκτήσει στο γνωστό σημείο όπου τους απαίσιους κιτρινωπούς λεκέδες.

Χωρισμένες κάλτσες

Πού ‘χει πάει… Μακάρι να ξέραμε και δεν νομίζω να μάθουμε ποτέ! Καθαρίστε το συρτάρι/κουτί/καλάθι απο τις άχρηστες μονές κάλτσες και προμηθευτείτε μερικά ζευγάρια καινούργιες.

Τζην παντελόνια που δεν μας κάνουν

Εγώ τους έχω βρεί ειδική θέση για να τα βρούν τα κορίτσια σε λίγα χρόνια. Γιατί εκείνα τα πολύ ωραία που έχω πριν τις εγκυμοσύνες ανεβαίνουν μέχρι το γόνατο… Γενικά δίνουμε όποιο τζίν παντελόνι δεν μας κολακεύει.

Ρούχα με λεκέδες

Παρόμοια περίπτωση με τα λευκά tshirt. Λεκές απο λάδι, καφέ, ντομάτα ή οποιοσδήποτε άλλος που έχει μείνει εκεί και δεν εξαφανίζεται με τίποτα. Αν το ρούχο δεν μπορεί να μεταποιηθεί για να φορεθεί ξανά πρέπει να πάρει πόδι απο την ντουλάπα.

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου