Διασκέδαση Ταξίδια

Διακοπές τον Σεπτέμβριο:Που να πάτε για να χαρείτε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού;

Ο Σεπτέμβριος είναι καταπληκτικός μήνας για διακοπές και όσον αφορά στην επισκεψιμότητα τουριστών στους προορισμούς αλλά και όσον αφορά στο κλίμα και στο πορτοφόλι σας.
Με λίγα λόγια τα θετικά του να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι πολλά ακόμη και αν δουλεύατε μέχρι τον Αύγουστο και με κόπο βλέπατε τις φωτογραφίες των φίλων από τις διακοπές τους.
Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και άφησε τον Αύγουστο πίσω, τώρα που όλοι έχουν επιστρέψει και αναπολούν εκείνες τις καλοκαιρινές μέρες τώρα είναι η ώρα και για σας να περάσετε αριστουργηματικά. Αν η ερώτηση λοιπόν που σας έρχεται στο μυαλό είναι που να πάτε χωρίς να διακινδυνεύετε να καταστραφούν οι διακοπές σας από το κρύο και τη βροχή ,εμείς είμαστε εδώ για να σας υποδείξουμε κάποιους απίθανους προορισμούς.

  1. ΕλλάδαVacanze a settembreΠρώτη και καλύτερη φυσικά η Ελλάδα η οποία μέχρι αργά τον Σεπτέμβριο και με τα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου μπορεί να χαρίσει τις ομορφότερες διακοπές.
  2. Πορτογαλία πορτογαλίαΑν ανήκετε σε εκείνη την ομάδα των παραθεριστών που τους αρέσει να εξερευνούν ο Σεπτέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να πάτε στην Πορτογαλία!
  3. Ισπανίαspain1Τον Αύγουστο είναι παρακινδυνευμένο να επισκεφτείτε τη Μαδρίτη ή τη Σεβίλλη. Το ηπειρωτικό κλίμα αυτών των πόλεων της Ισπανίας με την απίστευτη ζέστη θα μπορούσε να καταστρέψει το ταξίδι σας και να μη σας αφήσει να απολαύσετε τίποτα . Έρχεται λοιπόν ο Σεπτέμβριος να σας αποζημιώσει. Οι θερμοκρασίες πέφτουν και το ταξίδι γίνεται εξαιρετικό.
  4. ΜαυρίκιοςμαυρίκιοςΗ ξηρή περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, αλλά οι βροχές ακόμα δεν πλήττουν το νησί. Ο Σεπτέμβριος είναι επομένως μια καλή στιγμή για να απολαύσετε το Μαυρίκιο.
  5. ΣεϊχέλεςσευχελλεςΤο κλίμα τους τον Σεπτέμβριο είναι καταπληκτικό.Το μόνο που μπορεί να σας φανεί παράξενο είναι τα πολλά ζευγαράκια που κάνουν ταξίδι του μέλιτος!
  6. ΙνδονησίαVacanze a SettembreΑκόμα και αν στην Ασία αυτή την εποχή δεν έχει τελειώσει η περίοδος των μουσώνων υπάρχουν κάποια μέρη όπως η Ινδονησία που έχουν απίθανο κλίμα κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη.

Εσείς λοιπόν τι θα επιλέγατε; Θα κάνατε διακοπές τον Σεπτέμβρη;

Το Καλάθι μου