Διασκέδαση Ταξίδια

Βρήκαμε που να πας για island hopping στις Κυκλάδες!

Οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι όνειρο! Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων, τις γραφικές Χώρες με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και στη μοναδική θέα; Κανείς! Εάν δεν ξέρεις ποιο νησί να πρωτοδιαλέξεις φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές σου, δε χρειάζεται να σπάσεις το κεφάλι σου, αλλά απλά να πεις το ναι στο island hoppingΜπορεί μέχρι πρόσφατα το island hopping να αποτελούσε επιλογή κυρίως των ξένων τουριστών, ήρθε όμως η ώρα να του δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης! Φύγαμε για island hopping στις Κυκλάδες!

Τι είναι το island hopping;

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τις κλασσικές καλοκαιρινές διακοπές σου, που απλά δεν περιλαμβάνουν ένα μόνο νησί. Το σωστό island hopping περιλαμβάνει κοντινά νησιά, τα οποία εξερευνάς στο ίδιο διάστημα και απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία! Πριν προλάβεις να το απορρίψεις λόγω έλλειψης χρόνου ή budget, να σου τονίσω πως δεν χρειάζεται να δεις όλες τις Κυκλάδες, αρκεί και μόνο δύο νησάκια.

Ποια νησιά όμως είναι ιδανικά για island hopping; Το iTravelling.gr σου προτείνει τα καλύτερα νησιά για island hopping στις Κυκλάδες.

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο