Beauty Fashion

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017!

Στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού θα δούμε zipper, έντονες ρίγες (καλύτερες κι από την πετσέτα θαλάσσης), εξωτικά prints, μεταλλιζέ στοιχεία κι άλλες λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν τις γυναίκες! Είσαι έτοιμη για παραλία και καλοκαιρινές βουτιές και ο χρόνος μετράει κιόλας αντίστροφα!

ΕΝΑΣ ΩΜΟΣ

Επέλεξε το χρώμα που αγαπάς και φρόντισε το μαγιό σου αυτό το καλοκαίρι να αγκαλιάζει τον ένα ώμο και να αφήνει γυμνό τον άλλο. Μια προτάση θηλυκή και sexyτην ίδια στιγμή που οι γυναίκες θα υιοθετήσουν και θα βγουν με αυτοπεποίθηση στην παραλία!

ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ

Την περασμένη σεζόν έγινε ένας χαμός με τις μεταλλιζέ αποχρώσεις στα outfits. Μπλούζες, σακάκια, φούστες πρωταγωνιστούσαν στο στυλ μας κι εμείς τα υιοθετούσαμε με μεγάλο ενθουσιασμό ακόμη και για casualεμφανίσεις. Φέτος, θα κυριαρχήσουν και στις προτάσεις μαγιό για αυτό μην σκεφτείς καθόλου να ποντάρεις σε αυτό!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΚΝΙΚ

Κάτι από παλιά εποχή, κάτι από ανεμελιά, κάτι από στιγμές που θυμίζουν όμορφες στιγμές τα printsτύπου πικ νικ επιστρέφουν δυναμικά και μάλιστα σε στυλ μαγιό που παραπέμπουν σε σταρς παλιού κινηματογράφου!

ΒΑΘΥ V

Ολόσωμη πρόταση με βαθύ Vγια στιγμές στην παραλία με το αγαπημένο σου cocktail!

ΡΙΓΕΣ

Οι ρίγες έχουν μια ιδιαίτερη ζήτηση και αυτό το καλοκαίρι θα τις δεις έντονες και στις προτάσεις μαγιό.

ΕΞΩΤΙΚΑ PRINTS

Λατρεύουμε τα εξωτικά prints πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το μαγιό μας. Αυτή τη σεζόν, θα πρωταγωνιστήσουν είτε σε ολόσωμες είτε σε μπικίνι γραμμές!

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου