Beauty Fragrances

Αρώματα: Οι hot αφίξεις της σεζόν!

Ποιο άρωμα θα φορέσεις αυτό το φθινόπωρο; Ποια έχουν τα πιο πρωτότυπα μπουκάλια και ποια τις πιο ξεχωριστές συνθέσεις; Όλα αποκαλύπτονται στο Beauté Mon Dieu!

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή αλλαγών: νέα ξεκινήματα, νέες συνήθειες, νέες περιπέτειες. Είναι επίσης η εποχή που κυκλοφορούν στην αγορά τα περισσότερα καινούρια αρώματα,τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Ήδη λοιπόν έχουν φτάσει στα χέρια μου ολοκαίνουρια, πολύτιμα μπουκάλια με υπέροχες μυρωδιές, άλλοτε ανάλαφρες και φρέσκες, άλλοτε πιο έντονες και αισθησιακές. Με λίγα λόγια υπάρχει σίγουρα ένα άρωμα που θα σε βάλει σε πειρασμό να το δοκιμάσεις και να το βάλεις στην καθημερινότητά σου. Δες αυτά που εγώ ξεχώρισα και γιατί:

Υπέροχα Μπουκάλια

Όσο αγαπώ τις γεωμετρικές, καθαρές φόρμες άλλο τόσο ενθουσιάζομαι με τα πρωτότυπα μπουκάλια των αρωμάτων! Αυτή τη σεζόν βρήκα και τα δύο αφού το νέο Gucci Bloom έχει το απόλυτα λιτό και κομψό μπουκάλι ενώ το Scandal του JP Gaultier ανατρέπει τα δεδομένα με ένα ζευγάρι κομψά πόδια στο καπάκι!

Αρώματα: Οι hot αφίξεις της σεζόν

Μοναδικές Συνθέσεις

Έχοντας δοκιμάσει 10άδες αρώματα βρίσκω μια μυρωδιά που δε θυμίζει ήδη κάποια άλλη. Το νέο Gabrielle της Chanel όμως καταφέρνει να κάνει τη διαφορά χάρη στις νότες λευκών λουλουδιών ενώ ο YSL προτείνει τη συλλογή Le Vestiaire de Parfums με δημιουργίες υψηλής αρωματοποιίας για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Εγώ επέλεξα το Trench με φρέσκες νότες λουλουδιών.

Chanel & YSL

Κλασικά&Αγαπημένα

Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι τα πολύ επιτυχημένα αρώματα δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους αλλά ανανεώνονται διαρκώς προτείνοντας νέες, διαφορετικές εκδοχές για να καλύψουν όλα τα γούστα. Αυτό το φθινόπωρο δοκίμασα το νέο La Vie est Belle L’ Eclat της Lancôme με μια διαφορετική, λαμπερή σύνθεση γεμάτη δροσερές, φρουτένιες νότες και το Miss Dior του οίκου Dior στη νέα, πλούσια Eau de Parfum έκδοσή του.

Dior&Lancome

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου