Διασκέδαση Έξοδος

Ένα υπέροχο Boheme Bourgeois στέκι στο Κουκάκι!

Με θέα το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ένα στέκι για όσους αγαπούν τα βράδια με καλό κρασί γνωρίζοντας την μποεμ πλευρά της περιοχής.

Το BoBo άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2015,  στη γειτονιά του Κουκακίου. Η παλιά αθηναική γειτονιά συνδέει την Ακρόπολη με τον Φιλοπάππου και καταλήγει στον κεντρικό δρόμο της Συγγρού δίπλα στο νέο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης ΕΜΣΤ.

Το ΒοΒο ή Boheme Bourgeois πήρε το όνομά του απο τους τέσσερις ιδρυτές και παιδικούς φίλους, οι οποίοι θέλανε να καλωσορίσουν τόσο την μποέμ πλευρά της γειτονιάς όσο και την μπουρζουά

Το ΒοΒο έχει έμβλημα τον ρινόκερο, ο χώρος του αποπνέει έντονα στοιχεία μοντερνισμού και είναι σχεδιασμένο απο τον ταλαντούχο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τσονίδη και την ομάδα του Zero Point Developers.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο, είναι πως το Bobo προσφέρει μία από τις εκτενέστερες λίστες ελληνικών και διεθνών κρασιών με 100 ετικέτες – οι 25 σερβίρονται σε ποτήρι – τα οποία συνοδεύονται από εκλεκτά εδέσματα, ελληνικά πιάτα και προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες, όλα φτιαγμένα με ελληνικές πρώτες ύλες.

Επιπλέον η λίστα του Bobo έχει εμπλουτιστεί με αρκετές βιολογικές και βιοδυναμικές ετικέτες, για να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη οινική εμπειρία .

Εάν επισκέπτεστε για πρώτη φορά το ΒοΒο, αναζητήστε τα ‘ποτήρια ημέρας’ κι ανακαλύψτε το λευκό βιοδυναμικό γαλλικό κρασί, Les Clos Perdus ή ένα ελληνικό Σαββατιανό χωρίς θειώδη – Αμπελώνες Μάρκου – και συνδιάστε το με το πολίτικο μας Κιουνεφέ ή την διάσημη πλέον Ταρτα της Χαρας. 

Στο Bobo οργανώνονται και βραδιές γευσιγνωσίας, αλλά κι εβδομαδιαία θεματικά events, όπως αυτό της ερχόμενης Πέμπτης 27 Απριλιου με τίτλο :  ‘’Italian Wines & Neopolitan Pizza’’ .

Τέλος, το Σαββατοκύριακο το Bobo είναι ανοιχτό απο τις 11. 00 σερβίροντας brunch με την υπογραφή της νέας σέφ Κατερίνας Μανίκα, σε συνδυασμό πάντα με αφρώδη και ελαφριά ροζέ κρασιά, επιλογές απο τον Sommelier του Bobo, Βασίλη Δήμου.

Πηγή

 

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου