Διασκέδαση Ταξίδια

Έκτακτο! 400.000 αεροπορικά εισιτήρια προσφέρει η Olympic Air, από 19€ για 33 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα!

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία, για να ανταγωνιστεί την Ryanair, πραγματικά το… τερμάτισε. Σύμφωνα με την έρευνα των συντακτών μας, οι προσφορά ξεκίνησε από χθες και αφορά σε δημοφιλή νησιά της χώρας μας με εκπληκτικές τιμές. Διαβάστε παρακάτω τους προορισμούς.

Οι 400.000 θέσεις της προσφοράς αφορούν σε ναύλους από €19 προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και €41 από Αθήνα. Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 4 έως και 10 Απριλίου 2017 ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 1 Μαΐου 2017 μέχρι και 30 Ιουνίου 2017 και από 1 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και 24 Μαρτίου 2018. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με τα αεροσκάφη του στόλου της Olympic Air και της AEGEAN, προσφέροντας στους επιβάτες το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τις χαρακτηρίζει.

Όπως αναφέρει η εταιρεία η Olympic Air με τη συγκεκριμένη προσφορά έχει σαν στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης εσωτερικού, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να επισκεφθεί έναν ή και περισσότερους από τους 33 προορισμούς του δικτύου της. Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τοwww.olympicair.com. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Πηγή

Σχολιάστε

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Το Καλάθι μου